Thursday, August 25, 2011

Nahh Bila Couple Kongsi Time Makan

Gambar hiasan.. hope hubungan jmmy yezza berkekalan..
Perkataan pertama gwe akan cakap.. sweettt sangattt.. ahaha.. tapi gwe kekadang tak faham juga ada mentaliti sesetengah orang yang pandang sinis bila tengok gwe buat macam itu. apa luh orang ingat gwe ni takde duit sangat ker sampai makanan pun kena share2.. gwe bukan apa, bila share ni mungkin gwe dapat mengelakkan berlakunya pembaziran, lagi2 time bulan puasa ni, nafsu makanan tu lain macam sikit.. tak pun gwe boleh buat saving untuk tabung kahwin nanti.. huahuahua.. lagipun bila share ni rasa lah hubungan silaturrahim macam intim sikit walapun sikit.. betul lah orang cakap sharing is caring.. 


13 comments:

Belalang Hijau said... [Reply]

time bercinta dgn mrs.belalang dulu x pernah mkn berkongsi mcm gambar tu...malu arr nak buat...huhuhu

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

huhu.. saving masa bercinta jugak .last2....hm...

Farhan said... [Reply]

yah.. sharing is caring and saving. hehe

nadia fatihah said... [Reply]

wah, sweet je kan..

Caythrine Amanda said... [Reply]

sharing tu sudah pasti..saving bukan...hehe... ;D

Nizam Ijam said... [Reply]

sharing is caring :)

Jaedie said... [Reply]

tak best share2 time kapel ni.nak best.tuggu dah kawen..share jelah pe2 pun!!pahala pun dapat! :D

pandabear said... [Reply]

ahaha.. kalau nak tunggu kahwin macam lambat lagi jek.. macam mana?

iSmaZuRina said... [Reply]

hmm.. makan bamboo je lah panda.. orang lain mkn lemang.. panda mkn bamboo yg orang bakar untuk buat lemang tu.. memang saving and tak membazir!! :D gurau je.. kalau panda marah sila golek2.. :)

emy zulaiha said... [Reply]

hehe xsalah ape pon sharing..emy pon selalu mcm tue jugak! =)

ZURAINI said... [Reply]

perghh.. dah kawen xpe la nk mkn cmni..

✿ cik pieQa ✿ said... [Reply]

tengah syg sharing. bila benci makan kua taring. ko makan sana aku makan sini :)

ctk said... [Reply]

wahhh...nk try buat jugk lah...cam sweet je kongsi makanan :D