Saturday, June 30, 2012

Nahh Gambar Seksi Lana Nordin di Jakarta

Amboi siapa ni? Lagi cerita tak berapa nak elok mengenai artis Malaysia. Baru-baru ini, Lana Nordin bergambar dalam keadaan agak seksi ketika bercuti di Jakarta. Malah ada juga yang mengatakan Lana Nordin berbogel, tetapi sebenarnya tidak.

Gambar berbikini Lana Nordin itu telah dimuat naik di laman Forum Cari pagi tadi oleh Mangga Muda yang mendakwa itu merupakan Lana Nordin dan beberapa orang rakan yang sedang bercuti di negara seberang.

Lokasi yang diberitahu ialah Anchol, Jakarta ketika Sandscape Beach Party yang berlangsung pada 16 Jun lalu. Konklusi nya, itu merupakan gambar yang terbaru Lana.

Menurut Mangga Muda juga, parti yang dihadiri oleh Lana dan rakan-rakannya diadakan sempena Festival Bunga Api Antarabangsa Indonesia 2012 dan hiburan sampai pagi yang dianjurkan di tepi pantai di Anchol. Wow!

Inilah antara aksi Lana semasa berparti bersama teman-teman di Anchol, Jakarta dalam Sandscape Beach Party pada 16 Jun lalu. Parti itu diadakan sempena Festival Bunga Api Antarabangsa Indonesia 2012 dan hiburan sampai pagi yang dianjurkan di tepi pantai di Anchol.
Tu dia.... Lana
Sejuk sangat ker Lana?

Sumber : mangga online & cari.com.my

23 comments:

hazirah kasimon said... [Reply]

huhu..lau die ade ank, ank die tgk gmbr mcm ni...ish3

Anonymous said... [Reply]

sedih tgk wanita islam mcm ni..duit banyak tp nak beli kain tak mampu.

Hzndi said... [Reply]

who is she ?

Anonymous said... [Reply]

ingat mati lana. Dunia ni sementara je. Harap2 awak berubah la ye.

Anonymous said... [Reply]

Tul tu. Y not bogel skali? Hukum dedah sket ka, dedah bnyk ka, dedah sume ke, hukum tetap haram cik kak oii. X kan x tau?

Anonymous said... [Reply]

Jilat pantat dia sedap bodoh...dia kemut oh ah oh ah oh memang jauh pancutan mani...pancut dalam biar dia dapat anak jadi bini aku hahahaha

Anonymous said... [Reply]

Pantat dia sedap bodoh...

Anonymous said... [Reply]

Kau kot dpn mata kau dia bogel konfirm kau nak pancut kat tetek dia bodoh..

Anonymous said... [Reply]

Sedih tapi kalau dia bogel depan kau tegak kotey kesedihan kau hilang lah kenikmatan menjelma oh ah oh ah oh lana oh ah oh ah lana abg nk pncut ni...kat mana nak pancut ni...hahahaha sebulan x nk kuar bilik...

Anonymous said... [Reply]

Tgk gambar camni pun korang kecoh ke? Nampak sgt iman korang tak kuat langsung.. Puii.. Pi mati la korang ni lagi bagos, iman tak kuat langsung pastu campur hasad dengki dan buruk perangai. Gi mati

Anonymous said... [Reply]

Korang memang, tau nk main je, lepas tu dpt anak tk tau jaga...mengata orang pandai, gasak dia la nk bogel ke separuh bogel, kita setakat tegur, tk nk dgr Boleh belah, nanti akhirat pandai2 jawab

Anonymous said... [Reply]

its..for him...lets fck Lana AssHole its tight..hhhaa

Anonymous said... [Reply]

tu pakai suar dalam ke x tu....adoi....:(

Anonymous said... [Reply]

Lana nak back up diri sendiri..hahaha sengal!!

Anonymous said... [Reply]

Obvious sangat lana yg tulis ni..kahkahkah sengal!!! Ini macam punya olang pun ada..

Anonymous said... [Reply]

Malaysia & Singapore & brunei ultimate internet blogshop for wholesale & supply korean add-ons, earrings, earstuds,
pendant, rings, bracelet, bracelet & hair accessories.
Promotion 35 % wholesale rebate. Ship Worldwide
Feel free to surf my homepage - risks of hcg for men

Anonymous said... [Reply]

Malaysia & Singapore & brunei greatest online blogshop for wholesale & quantity korean add-ons, earrings, earstuds, necklace,
rings, hair, bracelet & bracelet add-ons. Deal 35 % wholesale price cut. Ship Worldwide
My site - stitching wire indonesia

Anonymous said... [Reply]

Malaysia & Singapore & brunei greatest internet blogshop for wholesale & quantity
korean accessories, accessories, earstuds, necklace, rings, bracelet, hair & trinket accessories.
Deal 35 % wholesale markdown. Ship Worldwide
Also visit my web blog ; Westell 327W

Anonymous said... [Reply]

These are genuinely wonderful ideas in about blogging.
You have touched some pleasant points here. Any way keep up wrinting.
my web site: sailboat brokerage marketing

Anonymous said... [Reply]

lana dah kulum pelir aku oi

Anonymous said... [Reply]

I have been browsing on-line more than three hours lately,
yet I never discovered any fascinating article like yours.
It's pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made just right content material as you probably did, the internet will probably be a lot more useful than ever before.

my page bench press

Anonymous said... [Reply]

What a information of un-ambiguity and preserveness
of precious know-how about unpredicted emotions.

Also visit my weblog ... guild wars 2 gold

Anonymous said... [Reply]

Hi there, I discovered your website by the use of Google at the same time as looking for a related topic, your site came
up, it looks great. I've bookmarked it in my google bookmarks.
Hello there, just was aware of your blog via Google, and found that it's truly informative.
I am gonna be careful for brussels. I'll be grateful in case you continue this in future. A lot of other folks will be benefited from your writing. Cheers!

Here is my web blog; hot topics