Tuesday, August 23, 2011

Nahh Cakap Belakang Berani lah!!!

Nahh Cakap Belakang Berani lah!!!
bila si penakut yang agak goyang tinggalkan link..
ahaha.. harini gwe baru perasan shout list gwe.. ada juga ye makhluk jenis ni time bulan2 puasa nih.. gwe rasa orang macam luh ni KURAP masyarakat.. kalau dibiarkan boleh jadi KANSER.. negara pun boleh porak peranda sebab orang macam luh.. suka fitnah bagai.. insaf lah weyh.. lagipun setakat kalau shout tak tinggal link, berani lah buat.. lemah tenaga batin gwe dgn orang yang penakut macam ni.. biggest loser pun tak macam luh.. orang berblog ikut suka lah empunya blog tu nak tulis apa. yang luh nak sound2 tu kenapa? luh tak suka, duduk diam2 sudeyy, tak pun baek luh pergi tolong MAK luh masak kat dapur lagi baguss.. gwe minta maaf le kat empunya STALKER tu ye kalau gwe ada buat luh sakit hati ke apa okeh? adiosss...

18 comments:

RinsyaRyc said... [Reply]

waa.. ada gak stalker cenggini.. ingatkn stalker tuh orang yang minat senyap2 kat kita.. Hihihihi9

apex said... [Reply]

bior lantok. gua dah rasa dulu. gua phm perasaan lu cmne. haha

pandabear said... [Reply]

yup betul itu apex.. gwe sokong sama luh.. hidup apexx

::ini belog saya . cinta hati saya:: said... [Reply]

buat tataw je .

die jeles lah tu

:)

pandabear said... [Reply]

jeles? ahaha.. macam2 perangai da manusia ni..

plain jane said... [Reply]

apa nak dikesahkan sgt org cenggitu...org cenggitu gile publisiti murahan jer tapi penakut

tea and coffe said... [Reply]

Ehh, haha. tak berani langsung la dia. kenapa tak letak url ?? haha :b sy nak tengok blog dia juga :D

isha said... [Reply]

sabar yep. bsela tue dunia blog!!!
ramai org jelus.. mmg rami y kena cmni.. teruskan berblog.. abaikan ape org nk kata.. howwkeyh???!!!!

faRHa@miSS Vio said... [Reply]

ade jgak stalker cam gni ...wat x tau je la...jeles la 2 dia xde panda ..hahaha

nadia fatihah said... [Reply]

hahaha, sy dulu pon pernah kena. aggap je tu satu motivasi tuk kita berblog. dia jeles tu maknanya blog kita bagus la kan..hihihi

reza al-razi said... [Reply]

Mcam2 hal la zaman skrg nie.. Stakat buat blog pn ade org nk sakit hati.. huhu.. ;-)

SyuE said... [Reply]

lumrah berblogging.. ;p mst ade yg x puas hati kn. saba ye..

keyboardstuck said... [Reply]

rilek la bro..
tu baru Anon je..
blom lagi UPB...
hahaha...

Kalau nak tau UPB tu ape

Belalang Hijau said... [Reply]

kadang ada jugak yg mcm ni dtg blog belalang...belalang malas nak layan,delete jer...tp I.P address dia belalang simpan utk buat perbandingan kalau2 dia dtg buat peranngai lagi ;)

pandabear said... [Reply]

ahaha.. gwe tgh rileks le ni bro.. lgpun raya dah nak dekat ni..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said... [Reply]

konpom mase ari stalker tu tak pose...ghukhukhukkk..banyak cekadak noh nak komen org...

pandabear said... [Reply]

ahaha.. silap hari bulan xpernah puasa ke tidak kan.. wud.. wud..

cik ungu said... [Reply]

huhu

pedulikan.

selalunya orang2 yang suka maki camtu ada masalah sembelit.

maafkanlah.