Tuesday, September 6, 2011

Nahh Malas Nak Update..

Malas nak update? kenapa ya dawg? hurmm.. sejak dua mejak ni pun gwe takde mood nak update blog.. MALAS.. MALAS.. MALAS.. gwe pun tak tau kenapa.. myb sebab otak gwe dah kekejangan saraf? kegersangan idea? or adakah gwe dijangkiti wabak penyakit M? ahaha.. itu gwe sendiri pun tak pasti.. maklumlah lagi2 lepas raya ni kan.. macam2 dugaan duniawi ditempuhi kembali selepas 1bulan berpuasa.. apa2 pun gwe harap masih belum terlambat dan nak juga mengucapkan SELAMAT HARI RAYA EIDUL FITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua umat Islam di seantero dunia.. at least gwe wish walapun lambat dari tak wish langsung kan.. siapa2 yang rasa diri mereka under age or masih mahu dan boleh menerima duit raya, sila lah PM gwe ya.. jangan segan2 malu2 panda.. ahaha.. slmt hari raya sekali lagi..

5 comments:

isha said... [Reply]

mauuuu duet raya!!!!

difficult easy. said... [Reply]

selamat hari raya!

ouh, malu malu panda eh. comel! haha.
nak jugak duit raya! :P

Bunga Layu . said... [Reply]

slmt hari raya encekk panda yang ensem and ohsem :D

fatinadawiahkhairudin said... [Reply]

http://kisahdongengfatinadawiah.blogspot.com/

join!! ^^

PandaBear said... [Reply]

nak duit raya? meh sini jmp panda dulu.. slmt hari raya kpd kmu semua..