Thursday, August 11, 2011

Nahh Bila Aku Pakai Spec Mata Boss?

Hodoh betul muka mamat sekoq nih macam SHREK

"Boss, pinjam spec mata boss kejap boleh".. "Awak nak buat apa, mata awak kan elok?".. "Saya bukan apa boss, just nak ambil berkat sikit, mana tau suatu hari nanti saya jadi macam boss juga ker, boss kan idola saya".. ahaha.. Takde spec mata sendiri, pakai spec boss pun jadi lah.. Tapi time boss takde berani lah buat, cuba minta kat boss depan2, ada bran? mau tak kena maki dengan boss, lagi2 sekarang ini waktu tengah kritikal. Tapi boss kena faham, time2 macam ini lah kena ada sedikit humor untuk hilangkan stress,walaupun sikit.. lagi2 bulan puasa, kena banyak bersabar.. ahaha.. pandai cakap saja boleh lah.. buat tengok.. dharma.. dharma..

21 comments:

hanif said... [Reply]

Jika cita2 nak jadi ada..mesti jadi boss punya...hahaha

Bunga Layu . said... [Reply]

hensemmmmmmmm hensemmmmm ^^ tapi..
kalo ta pki spec lg ensem kot .hhehe :)

pandabear said... [Reply]

hoho.. thanks bunga

Anonymous said... [Reply]

entry ni share kt wall fb pon baguih ni....panda2...

Regards,
Ainul :D

pandabear said... [Reply]

ok2, nanti gwe letak fb.. kasi boss tengok..

Nurul Mazni said... [Reply]

datang sini jalan2 kat blog.. hehhehe.. pakai spek mata boss sbb nak ambik berkat. idea yg best.. :)

pandabear said... [Reply]

idea yang best untuk bodek boss.. huhu

princess said... [Reply]

da join u..join me back k...tq..=)

twinkeenabilah said... [Reply]

ohh tips nak jadi Bos pakai ape2 je milik bos ye? ;p

pandabear said... [Reply]

mne de, itu semua teori rekaan panda semata-mata..

Nana (phoged) said... [Reply]

hahah
btol2 kritiksl leetteww~~

apex said... [Reply]

kah kah sejibik!!! patut ko sarung dgn beg beliau skali. hahaha

C i k P i p i T e m b a m said... [Reply]

hahaha . ade2 je . pakai spek tu smpai lebam . nama pon panda . hehe . jgn marahh , nnt x comey :P

mOoN said... [Reply]

actually pas pakai spek mesti rasa berat...huhuhu... x best...

:D

::ini belog saya . cinta hati saya:: said... [Reply]

haha . hemsem hemsem

ade gaye nak jadik boss nie

haha

:)

Miss Lalunn said... [Reply]

asal muke cam dafi ? *soalan.hehe

apex said... [Reply]

aku nk 'like' komen atas ni bleh x?ngahaha

pandabear said... [Reply]

apex ko jangan nak mula dulu ye.. kat sini dafi2 xde, panda ada.. ahaha

myhatiku said... [Reply]

mcm shrek??erkk..tak de lah..aha

iSmaZuRina said... [Reply]

comel je.. ooppss tak sesuai.. hehehe

pandabear said... [Reply]

apa yang tak sesuai kmu?