Thursday, August 18, 2011

Nahh Bila Merpati Buat Ta*ik

Buat telur dadar masak lomak cili api pun macam sodap jugak nih..
Haisshh merpati ni dah lama sangat ker hidup? gwe br jek cuci balkoni dan tutup lubang partition piping (padahal bukan gwe yang buat, gwe upah orang), tapi kira usaha keras gwe juga sbb nak cuci kan.. tapi tak sampai seminggu Mr. and Mrs. Pigeon nih dah buat ta*ik balik, yang tak tahan siap ada sarang dan telur 2 bijik pulak.. meme betul2 mencabar kesabaran gwe.. gwe bukan takde sifat perikehaiwanan, tapi mana boleh tahan sebab tengok tahik dah bersepah2 dengan sarang bagai semua.. ke meme burung jenis sekarang ni tak duduk atas pokok, diaorg pun dah bijak dan demand, nak duduk balkoni pulak kan.. port siling pun dah takde class sebab memandangkan cuaca sekarang nih hot gitu.. Last2 gwe dengan segala hormat dan perikehaiwanan, gwe bagi notis masa sampai lepas raya, kalau lepas raya si Mr. & Mrs. Pigeon still tak blah2  dari balkoni gwe dan buat dunno, dengan telur2 dan sarang gwe rembat kasi sapu bersih 2.0 dohc punya.. ahaha.. kejam tak kejam lah gwe kan.. silap hb rezeki gwe, orang dtg beraya gwe kasi masak rendang burung merpati.. huahuahuahua
Panda takde, monkey jadi wakil pun jadi lah..

6 comments:

AIEN NOT ALIEN said... [Reply]

tunggu menetas dulu..kalau comel, bela tau..hihi...

faY said... [Reply]

tahik dia boleh buat baja kut.

qlah said... [Reply]

salam .

drop here .

*tak sampai hati kowt nak makan . hehe .

p/s: salam ramadhan ke 19~

dhiera said... [Reply]

amboi~ nape tak nak bela je?

salam perkenlan~

Bunga Layu . said... [Reply]

telor dadar ? ad owm da ke penah cuba tuhh ? O.o

pandabear said... [Reply]

tamo le bela2, sebab diri sendiri pun tak terjaga nih..

kalau bunga nak cuba, bunga lah org pertama yang penah rasa.. ahaha