Monday, August 1, 2011

Nahh Bila Bulan Ramadhan Tiba

1st gwe ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada seluruh umat Islam di seantero dunia. Puasa kali ni gwe still single tapi not available loo.. ahaha.. teringin jugak gwe nak berpuasa dengan orang tersayang.. ahaks.. macam mana lah perasaan tu kan.. bangun sahur dan berbuka bersama-sama.. haha, seronok-seronok juga kan, tapi jangan sampai seronok tu puasa terbatal pula.. macam-macam dugaan yang mungkin kita tak boleh duga terutama untuk pasangan yang berkahwin.. Ceehh, gwe cakap macam gwe dah kahwin pula.. ahaha.. oklah, sempena bulan ramadhan yang mulia ini, marilah sama-sama kita beramal dan menghayati bulan ini dengan sebaik-baiknya. Puasa jangan tak puasa derr.. Kalau sorok mana pun orang tak nampak, tapi ingat Yang Satu kat atas itu sedang memerhatikan gerak geri kita. SELAMAT BERPUASA.

3 comments:

Bunga Layu . said... [Reply]

selamat menyambut ramadhan :))

Anonymous said... [Reply]

selamat berpuasa panda..

iSmaZuRina said... [Reply]

tak lama lg turn panda la pulak kot.. ada jodoh tak ke mana.. :)