Monday, March 5, 2012

Nahh Rumah Kos seRendah RM6K

Nahh berita baik dari ladang kambing..!! Rumah super duper cheap untuk golongan keluarga berpendapatan rendah atau lebih kurang miskin yang harga sekitarnya hanya $1,500 atau RM6,000 tunaii.. Sah? sahhh.. Percaya ke tidak..?? itu gwe pun tak boleh nak confirmkan.. kalau tak percaya boleh rujuk kat sini WorldHaus. Rumah tersebut boleh dibina mengikut pelbagai saiz dan rekabentuk yang diingini. Satu rumah yang paling asas boleh siap dibina dalam masa 10 hari dengan kos anggaran RM6,000.

Pandabear | Nahh Rumah Kos seRendah RM6K
Pandabear | Nahh Rumah Kos seRendah RM6K
Pandabear | Nahh Rumah Kos seRendah RM6K
Pandabear | Nahh Rumah Kos seRendah RM6K
Pandabear | Nahh Rumah Kos seRendah RM6K
Pandabear | Nahh Rumah Kos seRendah RM6K
Pandabear | Nahh Rumah Kos seRendah RM6K
Pandabear | Nahh Rumah Kos seRendah RM6K
Pandabear | Nahh Rumah Kos seRendah RM6K
Pandabear | Nahh Rumah Kos seRendah RM6K
Pandabear | Nahh Rumah Kos seRendah RM6K
Pandabear | Nahh Rumah Kos seRendah RM6K

Akhirnya siap jua rumah tersebut.. memang terbaik.. kredit untuk WorldHaus.. nak tahu lebih terperinci klik sini.. bijak sungguh idea ni..

p/s :---> Rugi kat Malaysia takde rumah macam ni.. ini sebenarnya kot konsep rumah 1Malaysia bagi pendapat gwe untuk mereka2 yang sangat2 memerlukan tempat tinggal.. baru lah mesra rakyat derr.. Harap ada inisiatif dari kerajaan atau ngo untuk membantu rakyat yang berkelayakan. Masa ini lah kot kerajaan nak ambil hati rakyat, jangan asyik bagi duit, cuba bagi rumah or kereta pula ker? baru syiok.. tapi kalau bagi rumah free macam ni kat gwe pun confirm2 nak juga ni.. ahaha.. ariossshh

3 comments:

Encik Anif said... [Reply]

Ini baru boleh dikatakan rumah kos rendah sebenar.

Cuma boleh dibina jika pemiliknya ada tanah sendiri.

Post Terbaharu Saya - Teknologi PureView Bakal Diadaptasi Ke Siri Lumia?

PandaBear said... [Reply]

betul apa yang encik anif katakan =)

unique concepto said... [Reply]

Nice posting guy, keep spirit :)