Tuesday, March 6, 2012

Nahh Mat Rempit Sangat..!!!

Dulu pernah juga terdetik hati gwe nak cuba try jadi rempit juga, tapi tak tercapai akal gwe.. sebab mungkin adakah gwe ni takut dengan laju ker? oohh tidak.. atau mungkin dengan ketidak konpidenan gwe untuk berjuang di jalanan rendah? itu mungkin.. tapi yang pasti gwe ni jenis malas kalau motor yang ada gear2 nih.. senang cite gwe tak reti or terer sangat nak bawa motor gear nih.. habis cerita.. ahaha.. loser bebenor juga gwe nih ye.. okeh sekarang cerita banyak tak guna.. ni gwe nak tunjuk sikit bukti result gwe dah main 4 round dengan rider dari pasukan belogila.. 4 round tu beb.. bukan 4 kilo, bukan 4 tiang.. tapi 4 round.. macam mane tu? luh orang fikir lah sendiri.. so mari tengok bakat terpendam semulajadi gwe sebagai seorang rider yang unggul lagi menawan..
Nahh Mat Rempit Sangat..!!!
Haa.. sekarang luh orang semua dah percaya? tengok siapa yang pantas? gwe dah cakap.. gwe mesti menang punya.. gwe ingat lepas ni gwe nak challenge siapa2 yang berani nak taruh.. gwe tak main besar2 punya.. siapa kalah, blog kena korban.. huahuahuahua.. amacam ada bran? ni gwe bukan nak buat contest blog bagai.. gwe buat untuk enjoy.. untuk apa beb? enjoy sesama disamping dapat geng rempit baru.. gwe harap sesiapa nak challenge gwe.. sila tinggalkan link luh orang.. kita tengok siapa raja atas talian ni.. =)
Nahh Mat Rempit Sangat..!!!

p/s:---> ni bukan lumba haram, tapi lumba untuk berebut mengumpul pengikut rempit paling ramai.. majulah sukan sihat untuk diri sendiri dan keluarga..

2 comments:

keyboardstuck said... [Reply]

macam x reliable je whichloadfaster nih...

PandaBear said... [Reply]

biaselah bang, untuk suka2 jek..