Friday, November 19, 2010

Nahh Perangai budak² like a S***.

Mendelah korg buat nih s****. Kalau dah sangap sangat pun, pergilah main sorok² police entri ke or coberline sikit. Ini ko slumber redah ajer.



Lu olang manyak hamka chan.

Tetiba jek hati aku rasa terdetik nak post gak mende nih walaupun ak taw dah ramai blogger/makhluk kat muka bumi ni yang dah taw pasal mende nih. Tak sangka aku, ada jugak makhluk kat peta malaysia nih dan bangsa melayu pulak tu, bangga la sangat bila dapat di interbiu oleh kawan² yang da jadi mcm super duper fire stone pulak. Korg punya short film nih dah boleh kalahkan filem² hindustan mcm kuchai² hotak ko.Wak lu korg buat benda mcm nih, si gadis pun satu, kalau dah pilih KLCC buat apa nak gedik² lagi nangis peluk cium bagai boipren yang sekacak leonardo the ninja turtles tu. Yang si boipren tu pun satu, tanya soalan cepumas kat galpren dia yang secerdik bak angelina coli.Kan da dapt bodoh free² jek. Betul jugak orang cakap, kalau bercinta tu bagai nak rak, macam dunia tu milik korg berdua jek punya. Orang lain cakap and nasihat dah tamo dengar langsung. Tapi bila bergaduh, macam² hal/isu timbul macam nak declare perang dunia ke-4 pun ada.


hero hindustanku time kecik²

Korg nih tak kesian ker kat mak bapak korg kat kampung tuh??? so siapa yang patut dipersalahkan sekarang nih? adakah... mereka ataupun diri ko sendri? ko pandai² fikir sendiri.





serius ker nabil? ke klon nabil nih.. tak baik korg tuduh² ye

Sekarang ni pun dah ramai remaja or ssape² yang jadikan segelintir artis sebagai role model dyorg. Raja lawak ker.. raja cium ker.. raja tikam ker.. rajnikand jugak yang aku pilih.. So masing² pun ada otak sendiri, so ko pun bolehlah beza mana baik and buruk. Yang cantek, macho, seksis, comel or mantap. Tu sume sendiri buat sendiri mau ingat.


bulan ohh bulan

mak&ayah yang sudah banyak bekorban

last² couple ni jugak yang bagus, nak kiss ke apa orang tak ada nak kecoh². Aku pun manusia biasa, ada jugak salah silap aku, aku pun xseperfect mana pun. So dalam hidup ni kita kenalah beringat and berfikir panjang dahulu sebelum buat apa²,okeh?



ni jugak gambar couple of the year

Taruk² jugak, tapi maaf bermaafan tetap mesti kena ada, so ssape yang makan cili dia yang terasa pedas. Aku pun nak minta maaf banyak². Peace ya.

2 comments:

Fontonk said... [Reply]

INILAH REMAJA ZAMAN SEKARANG. BAGUS BAGUS. DAH MACAM MAT SALEH DAH.

pandabear said... [Reply]

inilah antara sifat kemaluan yang sudah mula terhakis.