Wednesday, March 28, 2012

Nahh Seksi vs Ayu

Ohh Nora Danish yang super duper hot dan cute mama.. bertuah siapa dapat dia.. gwe pun tak faham kenapa dulu jej41 boleh cerai dengan dia.. mungkin jodoh tak lama, nak buat macam mana kan.. sedihh.. tapi apa pun kalau tanya siapa yang tak cair kalau tengok Nora Danish ni.. memang orang tu abnornmal.. ahaha.. kidding.. bagi gwe, Nora danish ni sweett sangat.. lagi-lagi bila si dia bertudung.. ohhh indahnya duniaku ini.. ahahahaha.. 
Pandabear | Seksi vs Ayu
Pandabear | Seksi vs Ayu
Pandabear | Seksi vs Ayu

VS

Pandabear | Seksi vs Ayu
Pandabear | Seksi vs Ayu

2 comments:

Nur-Azam Shahdan said... [Reply]

punyalah minat Nora Danish zaman skolah dulu...ahaha skrg tak pulak :P

latest: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/03/see-through-3d-desktop.html

Hanif said... [Reply]

Dua-dua manis dan Ayu sebab aku memang suk adia jugak..kekeke