Tuesday, March 13, 2012

Nahh P. Mampos..!!

Nahh sampah gwe semakin bertambah2 ni.. bukan apa, gwe tengah bosan tahap dewa kurin ke-18 ni.. godek punya godek lappy, terjumpa pulak satu folder gambar ni.. gwe pun tak tau macam mana boleh hidup dalam lappy gwe.. setahu gwe, gwe tak pernah pergi or terjumpa lagi tempat dalam gambar ni.. tak tau lah kalau dalam mimpi gwe dah pergi kan.. ahaha.. siapa yang dah tak nak hidup lagi boleh lah membawa diri ke tempat ni.. sesuai bangat.. huahuahuahua.. gwe gurau2 saja jang ya.. jangan amik seriousss pula.. peace yo
Nahh P. Mampos..!!
jang ohh jang
p/s:---> kasor bebenor sign board ni.. tapi memang betul ker wujud tempat nih? ke ni semua super impose juga semata-mata untuk publisiti? memang betul2 sampah gwe.. ahaha

6 comments:

Encik Anif said... [Reply]

Hehe.. Lawak kasar tu :D

ArulchelseA said... [Reply]

umangaiii...

PandaBear said... [Reply]

ahaha.. bosan2 ini lah jadinya encik anif =)

PandaBear said... [Reply]

ngai.. ngai.. ngai.. arul..

mister said... [Reply]

menipu sume tu.. tmpat ni kat rumah aku..n9..yg betulnye pedas(mmg name tmpat tu pedas ok), seremban, mampong( ni pon same gak), and p.(pulau) mampat.. semuanye kat area rembau, n9.. tmpat khairy jamaluddin

PandaBear said... [Reply]

betul wujud ker? boleh lah dtg beraya rumah mister nanti ya..