Sunday, March 4, 2012

Nahh Andrea Villa-Boas Dipecat Sebagai Pengurus Chelsea..!!


Nahh Chelshit kalah lagi.. adakah ini konspirasi bintang2 tua chelshit untuk jatuhkan AVB? tapi siapa? adakah drogba? terry? or lampard? takpun torres? sbb badi tak dapat jaring2 gol lagi.. assist pun boleh kira dengan jari da.. kesian2.. kaninabai betul player2 sendiri senang2 nak jatuhkan manager sendiri.. takda perasaan respect langsung pada boss walaupun umur lebih kurang.. kalau gwe, dah lama gwe jual jek player2 bak macam barah ni.. buat apa simpan lama2 tak kira lah ko 5 star ke apa kan.. contoh terbaek manager Sir Alex Ferguson.. beckham? ronaldo? selumber jek jual.. apadahal.. come on lah chelshit, bangkit dan beri saingan sikit.. jangan asyik sibuk jual beli manager lain pulak dah.. gwe rasa lepas ni si roman abramovich tuh sendiri kena cuba try jadi manager pula tengok apa jadi.. biar dia rasa sikit macam jadi manager team dia sendiri.. ariossshh..


p/s :---> gwe simpati dekat luh AVB.. sempena hari2 terakhir AVB ni.. apa kata kita count down sama2 berapa lama lagi jodoh AVB dengan Chelshit ni di Has AVB Been Sacked Yet?

1 comments:

Sakio said... [Reply]

FC Barcelona is the best lolz =P